Selecteer een pagina

Wat een week…
Dat kun je wel zeggen en in deze blogpost ga ik je vertellen waarom.

 

Een paar weken geleden zag ik ergens een oproepje op Facebook voorbijkomen dat ze in het kader van ‘De week van de werkstress’ op zoek waren naar mensen die succesvol hersteld waren van hun burn-out. Dat kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan en ik nam contact op.

Al snel kwamen we erachter dat mijn verhaal ontzettend matchte met de insteek van deze week en de interviewdatum werd gepland. Dat was vorige week maandag (7/11/16).

 

Het was ontzettend leuk om te doen en al snel kreeg ik de uitwerking van het interview. Na mijn akkoord werd er hiervan een persbericht gemaakt, dat aangeboden zou worden aan diverse media, lokaal en landelijk.

 

Woensdagmiddag (9/11/16) was ik in Goor om het tweede deel van de training ‘Leer in 2 middagen loslaten’ te geven. Ik zet mijn telefoon dan altijd op vliegtuigstand en toen ik de pauze weer even checkte, zag ik gemiste oproepen en een berichtje van mijn interviewer. Of we even contact konden hebben.

 

’s Avonds terug in de auto hebben we met elkaar gebeld en …. De Metro wilde graag een interview met me doen. Wow, dat was snel. Stiekem had ik het wel gehoopt, maar niet verwacht. Natuurlijk wilde ik dat.

 

De volgende dag werd er contact met me opgenomen en we spraken af om op maandag 14 november het interview te doen.

 

Ik was die maandag thuis en ondertussen hard aan de slag met een aantal zaken binnen mijn bedrijf, gaat de telefoon. Of ik mee wilde werken aan een radio item op Omrop Fryslân (rond de 44 min kom ik)….eu…tuurlijk! Wanneer?

Vandaag….

Ik stemde daar mee in en een uur later, precies na het interview met De Metro, stond de verslaggever bij mij in huis.

 

Na het radio item heeft de verslaggever me nog een aantal vragen gesteld en die zijn nog verwerkt tot een schriftelijk interview op de site van Omrop Fryslân.

 

Het artikel van De Metro zou donderdag verschijnen. Ze wilden er graag nog een mooie foto bij laten maken, het liefste in een schoolse omgeving.

Prima hoor, dat kan geregeld worden.

En zo toog ik op woensdagmiddag (16/11/16) naar de school van mijn man (ik ben invaljuf en mijn tijdelijke klus was net geeindigd). Ik heb gelukkig wat foto ervaring en binnen 5 minuten hadden we een supermooie plaat.

 

Op donderdagmorgen (17/11/16) is mijn man in alle vroegte naar het station vertrokken om de eerste Metro’s te scoren.

Wauw, wat gaaf om dan een artikel over jou met een mooie foto in een krant met een oplage van 420.000 stuks te zien staan.

Anke Velstra

 

Ik heb n.a.v. de beide interviews ontzettend leuke reacties ontvangen en het heeft me een enorme boost gegeven.

Enne, het boek waar ik het over heb in het artikel, daar ben ik inmiddels al superdruk mee bezig. Wil je de voortgang daarvan volgen? Volg me dan via mijn Facebookpagina.

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn